7-RETTARS

SMAKSMENY

7-RETTARS

SMAKSMENY

7 RETTARS SMAKSMENY

VINTER

Geitost-mousse (med Chevre frå Haukeli), laukskum, sylta lauktartar, rugbrødsmular og graslaukpulver. *laktose, sulfitt og gluten

Steikt kamskjel (frå Bergen) servert med gulrotpuré og gulrotchips. *laktose, skaldyr

Ande-carpaccio (med Gårdsand frå Vestfold) servert med persillemajones, marinerte sopp og soppchips (sopp plukka i fjella rundt Voss). *egg, sennep

Steikt blomkål-biff servert med blomkålpuré, marinert blomkål, saus med hasselnøttolje, bruna smør og rista hasselnøtter. *laktose, nøtter

Sous vide fjellaure frå Hardanger, med krema saus, lakserogn, dillolje, marinert agurk og svarte tapioka-chips. *fisk, skaldyr, laktose

Svinekjake servert med sylta raudbete, raudbetpuré, potetflak og eple. *egg, sulfitt

Bakte eple servert med kanel-is, havre- og hirsesmular, honning og Szechuan-peparsaus. *egg, laktose, gluten

*Allergener

ELVA

RESTAURANT

Elva Restaurant er ein Fine Dining Restaurant med fokus på gode matopplevingar. Kjøkkensjef Piotr og hans team skapar dei lekraste rettar frå lokale og ferske råvarer frå vår region. Vi samarbeider tett med lokale bønder og produsentar. Berekraft og dyrevelferd er viktig for oss. Menyen vert endra gjennom året basert på sesongens tilgang på råvarer, samt at enkelte rettar kan endrast dagleg.

7 rettars Smaksmeny:

Serverast kvar laurdag frå 10. feb 2024

Ein rikhaldig smaksmeny med eit selektert utval av mindre rettar, hovudrettar og dessert.

Tinging

og info

  • Må bestillast 24 timar i forkant
  • Bordsete kl. 19:30

Drikke

pakke

Til kvar rett har vi sett saman drikke som utfyller matopplevinga. Drikkepakka er ein kombinasjon av utvalt vin, lokalt handverksbrygg samt sider frå Hardanger.