7 RETTARS

SMAKSMENY

ELVA

RESTAURANT

Elva Restaurant er ein Fine Dining Restaurant med fokus på gode matopplevingar. Kjøkkensjef Piotr og hans team skapar dei lekraste rettar frå lokale og ferske råvarer frå vår region. Vi samarbeider tett med lokale bønder og produsentar. Berekraft og dyrevelferd er viktig for oss. Menyen vert endra gjennom året basert på sesongens tilgang på råvarer, samt at enkelte rettar kan endrast dagleg.

7 rettars Smaksmeny

serverast fredag og laurdag

Ein rikhaldig smaksmeny med eit selektert utval av mindre rettar, hovudrettar og dessert.

Tinging

og info

  • Må bestillast 24 timer i forkant
  • Bordsete kl. 19:30

Drikke

pakke

Til kvar rett har vi sett saman drikke som utfyller matopplevinga. Drikkepakka er ein kombinasjon av utvalt vin, lokalt handverksbrygg samt sider frå Hardanger.

7 RETTARS SMAKSMENY

HAUST

Skogssopp med rugbrød, soppkrem og persilleolje. *Sulfit, gluten og laktose

Smørsteikt kamskjell, blomkålpure, stikkelsbærgele, sylta sennepsfrø og erteskudd. *fisk, skalldyr, sennep og laktose

Steikt kalvebrissel, purre- og ramsløkolje, majones med svart kvitløk- og beinmarg, ramsløkolje og fritert salvie. *Gluten og egg

Gresskar- og potetgnocchi, sylta gresskar, sylta gresskarfrø, krema-saus med kvit geitost og brønnkarse. *Laktose

Bakt brosme, rista og karamellisert bete, gul betepure, sylta beter, fritert grønnkål og bruna smørskum. *Fisk, egg og laktose

Lam indrefilet frå Selheim med confitert gulrot, potetterrin, tranebær/tyttebær saus og blomkarse. *Gluten og laktose

Ostekake med brunost, ripsgele, solbærsorbet og solbærskum. *Gluten og laktose

*Allergener

inspirasjon